Access Bars hoito ja sen tieteelliset tutkimukset

Vaikutukset ovat tieteellisesti varmennettuja

Tieteellinen tutkimus, jonka on suorittanut Dr. Terrie Hope PhD, DNM, CFMW, ja joka on julkaistu Journal of Energy Psychology: Theory, Research, and Treatment -lehdessä marraskuussa 2017 paljastaa, että yksi 90 minuutin Access BarsⓇ -sessio vähentää merkittävästi masennuksen ja ahdistuneisuuden vakavuusastetta.

Meditation kaltainen vaikutus, tulokset heti

Tämä lempeä, ei-invasiivinen tekniikka toimii vapauttamalla kehoon kerääntyneitä fyysisiä ja henkisiä tukoksia, ja helpottaa elämää kaikilla sen osa-alueilla. Vaikutus on samankaltainen kuin paljon meditaatiota harrastaneiden kokemukset - ja nämä tulokset saavutetaan välittömästi.

Stimuloi positiivista muutosta aivoissa

Access BarsⓇ:in käyttö voi auttaa seuraavissa: • Kirkkaampi mieli • Motivaatio • Ilon ja onnellisuuden huomattava lisääntyminen • Syvempi rentoutuminen • Unettomuus • Ahdistus ja masennus • Terveys ja painonhallinta • Stressi ja ylikuormitus • Migreeni • Paniikkikohtaukset • OCD

– Gary Douglas, Access Consciousness -menetelmän perustaja. GARY KOTISIVUT

"Se on kuin huonojen asioiden poistamista tietokoneen kiintolevyltä. Se päästää irti kaikista syvään juurtuneista tunteista, ajatuksista, arvosteluista ja asenteista, jotka on tallennettu meihin elämämme aikana ja jotka eivät enää palvele meitä."

Vaikutukset ovat henkilökohtaiset ja eroavat hoitokerrasta toiseen. Vastaanottajat ovat kertoneet, että Access Bars®-sessio voi tuottaa seuraavia hyötyjä.


Vähentynyt stressi ja ylikuormitus


Helpompi kommunikointi


Vähentynyt ahdistus ja masennus


Ilon, onnellisuuden tunteiden merkittävä lisääntyminen


Suurempi henkinen

selkeys


Positiiviset vaikutukset migreeniin ja unettomuuteen


Parempi motivaatioVähentyneet masennuksen oireet, paniikkikohtaukset, ADD, ADHD ja OCD


Parempi fyysinen

terveys


Parempi intuitiivinen tietoisuus

Tieteelliset tutkimukset

Access Bars hoidon vaikutus ahdistukseen ja masennukseen – tohtori Dain Heerin ja tohtori Terrie Hopen kanssa.
VALITSE YOUTUBESTA SUOMENKIELISET TEKSTITYKSET

Katso video tri Fannin  esitelmästä miten hän havaitsi, että Access Bars -hoidolla on positiivinen neurologinen vaikutus. 
VALITSE YOUTUBESTA SUOMENKIELISET TEKSTITYKSET

Asiakaspalaute

Access Bars on palauttanut mielenrauhan takaisin elämääni. Ei enää unettomia öitä, missä kelataan asioita päässä tunnista toiseen. Ennen olin myös hyvin vastaanottavainen toisten ongelmiin, jopa sairastumiseen saakka, mutta Barsin myötä koen nyt, että pystyn olemaan enemmän neutraali ja ensisijaisesti ajattelemaan omaa hyvinvointiani. Jopa paniikkihäiriöt ovat pysyneet kurissa. Suosittelen Barsia lämpimästi.
 -Krista Habonen

Tulin hoitoon ”täysi paniikki päällä”.Erityisherkkänä koen tunnelmia/tunteita syvästi, ja olin tilanteessa, jossa pelkoaallot velloivat kehossa ja mielessä, enkä saanut tunteitaani hallintaani. Bars auttoi mieltäni hiljenemään niin, että voisi rauhallisesti tutkiskella tilannettani ja etsiä uusia ratkaisuja. Suosittelen Barsia erityisesti ahdistuneille, jotka tarvitsevat tilaa ajatuksissaan ja tunteissaan löytääkseen uusia näköaloja elämälleen. Kaikille liikaa ajatuksia päässään pyörittäville. Stressiä mukanaan kantaville.
-nimimerkki Helpottunut