Etsitkö vaihtoehtoisia tapoja parantua kivusta tai epämukavuudesta? Haluaisitko palauttaa tasapainon kehon, mielen ja hengen välillä?

Holistisesti terve elämä Healyn kanssa

Healyn tarkoitus on auttaa sinua lisäämään elinvoimaasi, saamaan elämänenergiasi virtaamaan esteettä ja aktivoimaan energiavarojasi.

Vastuuvapautuslauseke:

Healy on lääkinnällinen laite kroonisen kivun, fibromyalgian, luustokivun ja migreenin aiheuttaman kivun hoitoon. Sitä voidaan käyttää myös tukihoitona mielenterveysongelmissa, kuten masennuksen, ahdistuksen ja niihin liittyvien unihäiriöiden hoidossa. Healyn muita käyttösovelluksia ei ole tunnustettu perinteisen lääketieteen alalla perinteisen lääketieteen mukaisten todisteiden puutteen vuoksi.

Haluatko tuntea enemmän iloa ja elinvoimaa ja parantaa hyvinvoinnin tunnettasi?

Tämä pieni, mutta äärimmäisen monipuolinen
laite antaa taajuusohjelmia kaikille elämän
tärkeille alueille: se edistää elinvoimaisuutta,
hyvinvointia ja tasapainoa! Healy tarjoaa sovelluksia, jotka auttavat sinua pysymään kunnossa ja vähentämään kipua. Sen tarkoitus on tukea
sinua stressaavissa tilanteissa koko päivän ajan, auttaa sinua palautumaan helpommin ja rauhoittumaan paremmin levolle illalla.

Solu on kehosi pienin komponentti. Keho koostuu elimistä, elimet koostuvat soluista. Jokaisella meistä on niitä noin 70 biljoonaa, eli siis 70 miljoonaa miljoonaa! Jokaisella solulla, aivan kuten koko ihmisen elimistöllä, on aineenvaihdunta: veden, ravintoaineiden ja hapen on mentävä sisään, aineenvaihduntatuotteiden on tultava ulos. Soluille tämä kuljetus käsitellään niiden pinnan aukkojen, eli niin kutsutun solukalvon kautta. Nämä solukalvossa olevat ”venttiilit” avautuvat
ja sulkeutuvat tarvittaessa. Tämä mekanismi perustuu jännitepotentiaaliin, ts. jännite-eroon solun sisäosan ja solujen välisen tilan välillä. Oikea tai väärä määrä tällaista potentiaalia on vastuussa terveestä tai sairaasta soluaineenvaihdunnasta. Taajuusterapian uskotaan sääntelevän tätä jännitepotentiaalia; tämä on se perustana oleva teoria, jolla selitetään, miksi taajuusterapiaa voidaan käyttää tukemaan energeettistä tasapainoa monella tavalla.

Terveet solut ja terveet kehot

Healyn kehitys

Healy on laadukas lääkinnällinen teknologiatuote, joka on kokonaan kehitetty Saksassa. Se on suunniteltu ja valmistettu yhteistyössä lääkäreiden ja praktikkojen kanssa heidän käytäntönsä ja kokemuksen perusteella. Kokenut suunnittelijoiden ja insinöörien tiimi, jolla oli laaja aiempi kokemus ammattikäyttöön tarkoitettujen TimeWaver-teknologioiden kanssa työskentelystä, kohtasi jännittävän haasteen tuodessaan tämän monimutkaisen teknologian pienikokoiseen ja helppokäyttöiseen muotoon. Healyn kehittäminen, testaus ja valmisteleva työ sen lääkinnälliseksi laitteeksi hyväksyntää varten, on kuluttanut huomattavasti enemmän rahaa, aikaa ja resursseja kuin kaikki TimeWaver-laitteet ennen sitä.

Kaksi erikoislaatuista ihmistä. Kaksi erikoislaatuista visiota. Johtavat hahmot Healyn luomisen takana ovat Marcus Schmieke ja Nuno Nina.

Vuonna 1966 syntynyt Marcus Schmieke on Healy- ja TimeWaver-tuotteiden keksijä ja kehittäjä. Monien vuosien ajan Marcus oli miettinyt, miten kaikki ihmiset pystyisivät hyötymään TimeWaver-teknologian tuomista eduista pienessä ja yksinkertaisessa paketissa.
Hänellä oli mielessään laite, jota kaikki voisivat käyttää joka päivä, laite, joka olisi pienikokoinen, yksinkertainen ja käytännöllinen.

Nuno on portugalilainen terapeutti, joka johtaa seitsemää yksityisklinikkaa. Hän on funktionaalisen lääketieteen ja solubiologian asiantuntija. Nunon kokemus tuhansien potilaiden kanssa on antanut hänelle mahdollisuuden kerätä tutkimuksensa teoriat ja löydökset 144 000 niin kutsutun ”Kultaisen taajuuden” kokoelman muotoon tätä projektia varten. Kun hän ensimmäistä kertaa pääsi kosketuksiin TimeWaver-teknologian kanssa vuosia sitten, hän ehdotti heti sen yhdistämistä taajuusterapian mahdollisuuksiin luomaan jotain suurempaa kuin sen osien summa.

Haluaisit suositella Healy lääkinnällistä laitetta? Laita viestiä niin saan auttaa sua aloittamaan. kristirelax@gmail.com
Tai rekisteröidy tästä. 

hEALY

Helppoa kuin hengittäminen