dandelion, seeds, flower

Ajatuksen värähtely ja meditaatio: positiivisen ajattelun perusta.

Ajatuksen värähtelyn hallinta avaa meille mahdollisuuden.


Ajatuksen värähtely on käsite joka tukee positiivista ajattelua. Jos ajattelet sitä tällä tavalla, ajatukset ovat todellisia asioita, joiden taajuudet ja värähtelyt ovat ainutlaatuisia vain heille. Positiiviset ajatukset (onnelliset, kevyet, tukevat, rohkaisevat, toiveikkaat, mahdolliset, uteliaat tai informatiiviset) ovat hyvin korkeilla taajuuksilla. Negatiiviset ajatukset (pelokkaat, suuttuneet, kauhistuneet, päällekkäiset, epätodelliset, kriittiset tai uhkaavat) ovat hyvin matalilla taajuuksilla.

Korkeataajuiset ajatukset laajentavat ajatteluamme ja avaavat meille mahdollisuuksia. Matalataajuiset ajatukset kaventavat ajatteluamme ja sulkevat mahdollisuuksien kentät. Matalataajuiset ajatukset jättävät meidät kykenemättömiksi näkemään tai kokemaan monenlaisia ​​mahdollisia reittejä. Korkeataajuisten ajatusten avulla voimme houkutella ”korkeataajuisia” käsitteitä. Jos olet koskaan käynyt korkean rikollisuuden alueella, voit tuntea matalataajuisen pelon. Tämä johtuu siitä, että tunnet alueen läpi käyneiden tai siellä pysyvästi asuvien ihmisten pelkojen kokonaissumman. Toisaalta ehkä olet käynyt pyhässä paikassa ja huomannut erittäin kevyen ja ilmavan tunteen. Jälleen, tämä johtuu siitä, että ympäröivät ihmiset olivat rauhallisessa mielessä, kun he vierailivat.


Taajuuksien konsepti

Korkeataajuiset ajatukset houkuttelevat muita korkean taajuuden ajatuksia ja värähtelykonsepteja. Korkeataajuiset käsitteet sisältävät kaikki asiat, joita ihmiset haluavat. Esimerkiksi rahaa, runsautta, hyvää terveyttä, onnea, voimaa ja energiaa. Jos täytät mielesi ja ympäröi itsesi korkean ajattelun värähtelyillä, houkuttelet elämääsi korkean taajuuden käsitteitä. Toisaalta, jos ympäröit itsesi matalan ajattelun värähtelyillä, houkutat jatkossakin matalataajuisia käsitteitä elämääsi. Korkeantaajuiset ajatusvärähtelyt nostavat henkilökohtaista taajuuttasi, ympärilläsi olevien ihmisten taajuutta ja koko avaruutesi taajuutta.

Kuinka ylläpitää positiivista ajattelua?

Me kaikki tiedämme positiivisen ajattelun voiman. Ehkä yrität, mutta sinun on vaikea pitää ajatuksesi positiivisina. Tässä on harjoitus, joka auttaa ylläpitämään positiivista ajattelua.

Tee luettelo sanoista, jotka kuvaavat ihanteellista elämääsi. Joitakin esimerkkejä voivat olla: raha, runsaus, rakkaus, täydellinen ura, täydellinen avioliitto, lapset, rakastavat suhteet, ystävät, unelmatalo, rauha, vauraus, täydellinen terveys.

Tee nyt luettelo sanoista, jotka kuvaavat tilanteita, joita et halua houkutella. Joitakin esimerkkejä voivat olla köyhyys, niukkuus, hylkääminen, avioero, konfliktit, ei ystäviä, ei valintoja, tauti.

Ota muutama minuutti miettimään kutakin sanaa itsestään ja tunne, millaista olisi kokea se elämässäsi. Siirry edestakaisin kahden luettelon välillä, jotta voit verrata ja verrata eroa. Tarkkaile sanoja korkealla taajuudella (ilmava, kevyt, lämmin, laaja) ja matalalla taajuudella (tumma, rajoittava, suljettu, pelokas). Ymmärrät pian ja koet taajuuden tason eron.

Toinen tapa ylläpitää positiivista ajattelua ja pitää mieltäsi rauhassa on Access Bars® hoitotekniikka. Bars hoidolla on monia etuja henkiselle ja yleiselle terveydellesi. Itse asiassa olen jopa sisällyttänyt luettelon 7 syystä!

Tiedät varmasti, että meillä ihmisillä on erilaisia ​​ajatusmalleja, pelkoja, mielipiteitä ja kaikkea muuta mitä mielemme tallentaa koko elämän ajan. Päivän aikana ne aktivoituvat ja alitajuisesti nämä ajatukset häiritsevät meitä elämästä elämää, jonka tiedämme todella pystyvän elämään.

7 syytä, miksi sinun pitäisi kokeilla Access Bars hoitoa.

1. Voit vapautta tehokkaasti ajatuksia, jotka aiheuttavat matalaa taajuutta.

Bars poistaa kaikki näkökohdat, ajatukset, tunteet, päätökset, tuomiot ja uskomukset mistä tahansa elämästä, jotka on sähköisesti varastoitu aivoihin, ja vapauttaa ne. Tämä vapautus tapahtuu, kun bars pisteitä kosketetaan; se sallii varastoidun roskan mitä et tarvitse vapauttamisen.

2. Bars on kuin meditaatio mikä parantaa keskittymistäsi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *