Access Bars® 90min/ hoito

120,00 

Access Bars- hoidon vaikutukset ovat tieteellisesti varmennettuja. Vaikutukset ovat henkilökohtaiset ja eroavat hoitokerrasta toiseen. Hoito sopii kaikille.

Ensimmäisen hoidon kesto: 90 min / hinta 120 €
Hoidon ostamisen jälkeen varaa hoitoaika: kristirelax@gmail.com
———————————————————–
Seuraavat hoidot 60 min / hinta 70€
Joka 10 hoito ILMAISEKSI.

 

Osasto:

Access Bars® ovat 32 pistettä päässä (samanlainen meridiaanipisteille), jotka aktivoituneina voivat auttaa vähentämään stressiä ja traumoja kehossa ja lisäävät positiivista asennetta elämään.

Kevyesti kosketettaessa Bars-pisteet stimuloivat positiivista neurologista vastetta vastaanottajassa. Tämä näyttää laukaisevan kehon luonnollisen kyvyn parantaa ja helpottaa psykologisia muutoksia, joita tarvitaan paremman hyvinvoinnin saavuttamiseksi.

Katso video tri Fannin  esitelmästä miten hän havaitsi, että Access Bars -hoidolla on positiivinen neurologinen vaikutus.
VALITSE YOUTUBESTA SUOMENKIELISET TEKSTITYKSET

Asiakaspalaute

”Access Bars on palauttanut mielenrauhan takaisin elämääni. Ei enää unettomia öitä, missä kelataan asioita päässä tunnista toiseen. Ennen olin myös hyvin vastaanottavainen toisten ongelmiin, jopa sairastumiseen saakka, mutta Barsin myötä koen nyt, että pystyn olemaan enemmän neutraali ja ensisijaisesti ajattelemaan omaa hyvinvointiani. Jopa paniikkihäiriöt ovat pysyneet kurissa. Suosittelen Barsia lämpimästi. -Krista Habonen”

—————————————————

Access Bars hoidon vaikutus ahdistukseen ja masennukseen – tohtori Dain Heerin ja tohtori Terrie Hopen kanssa.
VALITSE YOUTUBESTA SUOMENKIELISET TEKSTITYKSET

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Access Bars® 90min/ hoito”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *